Noc i den

Noc i den

Anotace: opět pro moji touhu a lásku

Noc i den

Sedíš a večer v nás
poslední struny rozezní
ten pozdní čas
v nás něco rozechví

Máš něco v očích
já vím, to nepochopím
jak holka cítíš
já tak neumím

Chvíli, jen malou chvíli
budu zase sám
chvíli, jen malou chvíli
a zase Tě mám

Víš jak jsi mi blízká
víš, teď se mi stýská
jakoby odezněl poslední flám
jako bych odešel svou vůlí sám

Máš v rukou mou noc i den
máš v očích moc nad mým snem
máš v ústech rozkvetlou zem
a sladkých růží příchuť

Tisíce, tisíce Ti dám jmen
přece jsi jediná
jsi právě ta má
Autor slamtron, 15.12.2005
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí