nevim

nevim

Anotace: ....

Cestou do práce vidím všude naše místa ,
často na ně chodím tím si buď jistá ,
zapomenout na tebe prostě moje srdce nemůže ,
chtěl bych vědět kdo mi z tohohle pomůže ,
alkohol mi pomáhá ale jen na pár chvil ,
a pak bych za tebou zas běžel i tisíce mil ,
kamarádi zase moc nechápou o co tady běží ,
nemůžou mi tedy vyrvat bolest co v srdci mi leží ,
jinej vztah vztach nechci chci svou vyvolenou ,
chci zpátky tebe Martino a žádnou jinou ....
Autor stava11, 19.03.2010
Přečteno 335x
Tipy 7
Poslední tipující: Niky88, Mera, CULIKATÁ, BARBYE, modrá...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejdte to carovat me nikdo nenaucil :-(

23.03.2010 11:52:00 | stava11

No tak čaruj a přičaruj-šup!:-)

19.03.2010 14:10:00 | CULIKATÁ

za to se modlim kazdy den ale asi to delam spatne .... jinak dekuju

19.03.2010 13:14:00 | stava11

Třeba ji mít zpátky budeš...nebo potkáš jinou...Martinu...

19.03.2010 11:14:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí