Četla jsem ti verše...

Četla jsem ti verše...

Anotace: Lyrika/Ze sbírky: On ženatý, ona vdaná

Četla jsem ti verše, za svítání,
ptáci se k ránu vzbudili.
Ta chvíle naše, bez milování,
jen spolu být jsme toužili.

Ještě nás hřály chvíle milostně,
o lásce slova nevyřčená.
Jen do tmy šeptána. Tak úzkostně,
do větru jako odhozená.

Svítáním až pobledne obloha,
náhle ztrácí noční kouzla.
Snad naše láska k ránu neskoná.
Tak krásně do srdce vklouzla.
Autor Maura, 19.03.2010
Přečteno 372x
Tipy 19
Poslední tipující: enigman, harmony, zelená víla, labuť, CRASH, modrá..., Psavec, Mbonita, Květka Š., Kars, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná..

20.03.2010 14:49:00 | zelená víla

Opravdu krásná!

20.03.2010 08:17:00 | modrá...

Jednoduše krásná
ST

19.03.2010 18:14:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí