Sním,myslím,toužím...

Sním,myslím,toužím...

Anotace: Sním...o Tobě a chci být Tvůj ochránce...

Na nebe vykreslil bych srdce,

ze špagátů stvořil bych ho hladce.

Srdce plné hvězd,

z těch nejvzdálenějších měst.



Z mraků vykouzlil bych květinu,

co pohladí tvář dívčinu.

Kopretinu nevinnou,

a nevychází mi to žádnou mocninou.



Paprskem sluncem napsal bych Mám Tě rád,

a bojím se Těch největších ztrát.

Pošeptal bych slova plná citu

a budu se ptát, jsi tu ?



S úsměvem na rtech, v hlavě sen

budu čekat každý den.

Na tvoje rty, na Tvoje oči

až do mého vnitra vkročí.



Přinesl bych cokoliv si budeš přát,

ale přesto se budu bát.

Jednou třeba řekneš stop,

a já budu muset překročit ten prázdný schod.



Budu tedy doufat,

a snažit se s iluzemi smlouvat.

Snít o polibku, že Ti dám,

Tvoje úsměvy si ukrádám.
Autor Kessi, 19.03.2010
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: stravla, efeeez, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji

21.03.2010 22:12:00 | Kessi

pěkné veršíky
ST

20.03.2010 19:16:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí