Zbierka

Zbierka

Anotace: ja a zase ja...

Zvitkom sĺz ti mávam
vždy keď opúšťaš môj svet
oslepený vlastným jasom.
Na cestu ti pribalím
zbierku márnych nádejí
čo rozrastá sa časom.
Časom tvojich slávnych návratov
do bludiska mojich citov.
A naberá na hodnote
keď vypínaš svoje zmysly
pred nájazdom môjho ja.

Zvitkom sĺz ťa vítam
vždy keď sa vraciaš zo seba
obťažkaný nádejami
a kladieš mi na srdce svoj bôľ.
Nič viac mi predsa netreba
kým sa moja zbierka
tvojou snahou rozrastá...
Autor nova silueta, 19.03.2010
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká:-)

19.03.2010 21:04:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí