Sluneční stráně

Sluneční stráně

Anotace: Lyrika/ze sbírky: Hra světla a stínů

Asi jsem neměla jít na tu stráň,
však byl jsi tam sám a zasněný.
Tak prudce zavoněl pšeničný lán!
Den tak nádherný,jak zlacený.

Víla tě mohla líbat! A ty spíš.
V náruči louky tak bezbranný.
Víčka se chvějí.O něčem snad sníš?
V mé lásce také tak ztracený.

Radostí i štěstím jsem zrudla.
Cestou vzhůru květiny voněly.
Tak miluji ta letní dusna!
Světla a stíny se střídaly.
Autor Maura, 20.03.2010
Přečteno 408x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, modrá..., zelená víla, CULIKATÁ, Květka Š., labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm-Culík řekne pouze-hezké a hezká představa

20.03.2010 14:33:00 | CULIKATÁ

Snažím se vytvořit takovou vizualizovanou sbírku.

20.03.2010 12:44:00 | Maura

Úplně vidím to parné léto a horkou mez... :o)

20.03.2010 12:43:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí