Ještě než se rozloučíme..

Ještě než se rozloučíme..

Anotace: bylo nebylo... :-)

Ještě jednou mi pošeptej, že mě miluješ.
Potají prosím ústa Tvá ať mi to řeknou..
A když se mi přitom i do očí usměješ
pak vše se nezmění jen ve vzpomínku letmou...

Ještě jednou mi polož hlavu na záda
a pak se jemně dotkni mého těla,
ať mohu pocítit, jak mě máš ráda
ať navždy vím, jak moc jsi mě chtěla...

Ještě si lehni na mou peřinu,
než odejdem z pokoje ven,
pak budu myslet každou vteřinu
jak dlouhý je bez Tebe den...

Ještě jednou se ke mně přitiskni
ať cítím Tvé jemné chvění.
Vždyť oba dva nejlíp chápeme,
jak krásné může být mravenčení...
Autor JakubS8, 20.03.2010
Přečteno 332x
Tipy 15
Poslední tipující: malá slečna, Mraveneček, Psavec, ilona, harmony, CULIKATÁ, labuť, Kett
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžná.

20.03.2010 21:08:00 | Psavec

Tisknutí,mazlení
v krásný den promění
i šedé splíny:-)

20.03.2010 18:36:00 | CULIKATÁ

Něžné, hravé... moc se mi líbí.

20.03.2010 17:21:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí