Ou nou, chlapče

Ou nou, chlapče

Anotace: veřejné přiznání a zároveň něco na zamyšlení*** aneb blahopřeji všem, co zažili dobu dopisů, teď kouzlo je již vytraceno, srdce zbytečně obavami zamořeno....

Ou nou, chlapče, nebudu ti psát,
ou nou, chlapče, hrda zůstanu,
nevím vůbec, so ce mohlo stát,
žes neodpověděl,
nechám to v odstanu..

Možnás měl pravdu, když říkal jsi,
že na techniku nejsi, ani na zprávy.

Je nutno převyknout si
na jiný druh hovoru,
já to však neumím,
i když telepatie
nikdy není na škodu.

Snad je to tím, že viděli jsme se jedenkrát,
asi mám věřit, že chceš vidět mne vícekrát.

Vlastně ani nevím, co mě k tobě táhne,
když jsme každý jiný, je mi to záhadné.

Technika tak obecně mění srdce v netečné,
stačí pár chvil bez odezvy,
měním se v trn pichlavý,
cítím se jak otrok doby,
emoce se náhle mění,
jenom kvůli sms,
co nepřišla ještě dnes.
Autor jerabina, 21.03.2010
Přečteno 265x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ou nou...

23.03.2010 00:29:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí