už dávno

už dávno

Anotace: ... naše dítě ...

.
stopy tvé už přeci roztály
pradávno odtekl jejich sníh
vzpomínkami hraný oběd
přes rozvařený smích

do saní na dlouhé cestě
teď zapřáhnem vedle sebe
jenom pár rovných atomů
a náš dávno známý hřích

který stál sakra za vše

už od prvních zákonů
cvičených ve větvích
lítými šavlozubáky
na Řípu tvých přání

snášené hrušky až od Blaníku
před Marušky v lednu
a k nim jahody
pro druhé
břicho

tož včil ticho
než se to narodí
na Pálavě

a v mé hlavě
.
Autor a_tao, 21.03.2010
Přečteno 355x
Tipy 7
Poslední tipující: Lota, isisleo, Mbonita, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.
a Carlos nám zahraje
"I Love You Much Too Much"
.

21.03.2010 22:42:00 | a_tao

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí