Spojení a odloučení

Spojení a odloučení

Anotace: ...vrať se mi dřív, než za 5 dní:)...

Nesnáším, když mě opouštíš
za jasného jarního večera,
a říkáš, pátek je brzy,
když sobota jako by nebyla,
nesnáším, jak se tak diváš
nevinně krásnýma očima,
a usmíváš se a libáš,
když uvnitř všechno umírá.
Nesnáším a miluji
naši lásku.
Autor Simísek, 21.03.2010
Přečteno 305x
Tipy 10
Poslední tipující: Oťas, LucQa, ilona, enigman, stmivani.na.lepsi.casy, CULIKATÁ, Zasr. romantik, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí