Touha po životě

Touha po životě

Anotace: .

před očima klávesnici
za očima nápady
pod prstama slabej odpor
a v srdci trapnej vzdor

za zádama alimenty
a před sebou nekonečno
pod prdelí židli
a nad hlavou světlo

v pravým uchu maz
a v tom levým taky tak
mezi prsty špínu
mezi žebry díru

ale v hubě troška smíchu
protože (přes to všechno)
já k životu
tíhnu
Autor Tecka 2, 21.03.2010
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí