Lost children

Lost children

Anotace: .

we have never been loved
but we know how to fight

we don‘t know our fathers
we only know tears of our mothers

we are killing and we’re lonely
no one see it but we’re crying

ěščřžýáíé
Autor Tecka 2, 21.03.2010
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí