Nediv se, já jdu dál

Nediv se, já jdu dál

Anotace: Je to směs všech emocí

Sbírka: Laska a vše okolo ní

Kráčím kupředu,
už nikdy dozadu,
se neotočím.

Zahodím zahlavu,
jen tak z rozmaru,
tvoje přání.

Z nudy ruce si dám pod bradu,
nevnímám co mi dáš za radu,
zas chytrou.

Vlak už míjí stanici,
projíždí rodnou vesnici,
tak opuštěnou.

V hlavě se mi honí,
jak to stádo koní,
černých myšlenek.

A tak končí útěk můj,
za uchem zaznělo mi stůj,
a otoč se.

Nechci se prát,
možnost volby Ti brát,
ty ses rozhodl.

Nediv se, já jdu dál...
Autor Mera, 21.03.2010
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, PPetrushka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za smysl básně.

22.03.2010 14:27:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí