Můj čert

Můj čert

Anotace: opět téma mého rozchodu (podvodu)

Já zaprodala duši ďáblu
v rouše anděla
On pod pás mi dal ránu
a to se nedělá

Hladil mě a laskal
přitom pikle kul
a pod vousy si mlaskal:
"do pekla cesty zatím půl!"

Ale pak se prozradil
když zdánlivě nepozorován
jinou slečnu na klín si posadil
tím ortel byl vykonán

Málem ve spárech lháře
celý můj život byl
teď však půjde do žaláře
jeho chtíč ho prozradil...
Autor Mag Dí, 05.11.2004
Přečteno 527x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí