Někdy to nestačí

Někdy to nestačí

Anotace: Láska nemusí vždy proudit dvěmi směry

Každý okamžik
každou vteřinu
každý nepatrný úder tvého srdce

Vše co bych dal
za to s tebou být
žít s tebou život svůj
stůj co stůj
v dobrém, i ve zlém
byli bychom spolu

Co ještě chceš
co udělat mám
čeho vzdát se
co dát,
co vzít,
cítím se tak sám
temnota obklopila mou duši

Jiskra v mém srdci, již dávno vyhasla
spláchl ji žal,
smutek zaplavil mé tělo,jako pramen řeky nekonečné,
asi jsem to vzdal, měl jsem udělat více
avšak tvé srdce uzavřené vůči mému je
žal již zaplavil i mé plíce
již nemám sílu, snažit se dál,
říci ti, co pro mě znamenáš
že navždy, budu tě milovat,navždy budeš jiskra v mém srdci.
Autor Surralis, 22.03.2010
Přečteno 363x
Tipy 2
Poslední tipující: Patrik Mališ, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ona zase láska brzy přijde a z obou směrů-to potom srdíčko nabere sílu.Zatím Ti posílám culík pro úsměv:-)).

22.03.2010 07:34:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí