pan Klobouk

pan Klobouk

Anotace: před setkáním -už tam byla,omylem jsem jí vymazal

Pomalinku,polehoučku
nasypu si cukr moučku
-do vlasů a do kapes
Živý den mne čeká dnes

Národu vrozené čekání obejdu s grácií tanečníka
Ten má ale našlápnuto
-pobavené pohledy bistra
hodnotí situaci.
Zatím bystré

První den mi nezbývá
než uvěznit prameny fantazie.
Pro jistotu
Do cely z kostí.
Ne všichni rozumí
Ne všichni dosti

Co mohu vyléčím,do večera opravím
doleju,seřídím a
myšlení jinak trochu nastavím
A tím zjištěním,jak mi záleží
lehce zneklidním

Když cesty očí spojí se
vstoupím do druhé kapitoly-
Nezatížené
minulostí večera
Brazilská samba mi podstrčí
rytmus karnevalu.
A úsměvy křepčících
Autor older, 15.12.2005
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v té poslední sloce bych tě našla zase celého... a děkuju za komentář. jen nechápu, jaktože mé básně chápeš zdaleka nejvíc jen ty...

15.12.2005 15:30:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí