Srdce

Srdce

Anotace: :-(

Jak poručit srdci, aby žilo
když to druhé Tě zradilo
jak mu říct, že má dál bít
že třeba s dalším bude štěstí mít

Jak ho přimět, aby bylo klidné
když tělo bez lásky tak rychle stydne
když pro jedno kvítí slunce dosvítí
srdce dál cítí

Položím věnec na hrob naší lásky
u zrcadla spočítám nové vrásky
polknu slzy, naposled
a slyším, jak pode mnou praská led...
Autor 68man, 22.03.2010
Přečteno 422x
Tipy 7
Poslední tipující: Mbonita, Psavec, Agniezka, modrá..., Skalsky Pavel, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Srdci neporučíš...dojme k tomu samo!

22.03.2010 10:55:00 | modrá...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí