Zdálo se být...

Zdálo se být...

Anotace: Láska má růžové brýle!

Zdálo se ..tak jiné všechno, čeho jsi se dotkl,
..že by si kvůli mně od ní utekl,
..tak snadné s Tebou být
..že se vezmem za ruce a můžem jít.

Zdálo se..že nemůžou lhát Tvé doteky
..ještě v říjnu zasypával jsi mě přece polibky
..že my dva máme velkou naději,
..ale ty jsi řekl:"Teď ne, až později"

Zdálo se..to celý byl jen sen,
ty jsi však byl už z něho probuzen..
probudila Tě Ona
a já žal vypila až do dna...
Autor Niké, 15.12.2005
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc smutné... snad tě zas někdo vezme za ruku čím jak nejdřív a už to nebudou lži ani sen...

15.12.2005 16:21:00 | Nausika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí