Kudy jít

Kudy jít

Anotace: Těžké rozhodování

Kudy jít?

Vlasy tmavě havraní
Pro mě byly na hraní
Její vlasy havraní
Vídávám i ve spaní

Paže bílá těla bříz
Nepřiznám nic, všechno víš
Kterým směrem, kudy jít
Kudy jít a nebloudit

Zapalme ohníčky kolem cest
Ohníčky budou nás vést
Zapalme ohníčky vždycky v šest
Ohníčky budou nás vést

Někdy nevím, co mám říct
A co ty? Ty to snad víš?
Kdy odbočit kudy jít
Kudy jít a nebloudit

Zeptám se jí asi dnes
Tisíc nocí sám jak pes
Tisíc nocí tisíc dnů
Tisíckrát se rozhodnu

Zapalte ohníčky u všech měst
Ohníčky budou vás vést
Pro jistotu už za pět šest
A ony budou mě vést
Autor obladi, 23.03.2010
Přečteno 316x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí