Jako dřív...

Jako dřív...

Anotace: Nic není jako dřív. Bohužel, bohudík.

Nic není jako dřív,
teď už mi to dochází,
nic není jako dřív,
láska už ti neschází.

Nic není jako dřív,
kdy tolik jsi mě miloval,
nic není jako dřív,
vždy jen mě za svou jsi pokládal.

Už nikdy to nebude jako dřív,
když v dešti jsme se líbávali,
už nikdy nebude nic jako dřív,
když ve snech jsme se milovali...

Jen tvůj sen před časem se naplnil,
a ty zase šťastný jseš,
koho zajímá,
že dávno jinou miluješ...

Nic není jako dřív,
nic není jak bejvávalo...

Jenže dnes stále miluje tě srdce,
které to tvé kdysi dávno milovalo...
Autor Adelka, 05.11.2004
Přečteno 631x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí