už mi z toho hrabe

už mi z toho hrabe

Anotace: ................................

je mě půl
napadá mě spousta věcí
má mě ráda?
nemohu ji vlastnit
mohu ji milovat takovou, jaká je
minulost zničit nejde, ani ta má
bojím se co se stane
bude to lepší?
po tom krátkém dlouhém čase odloučení?
to nevím
bojím se, že žárlím na všechny,
o které ona jen v mysli zavadila
a nejvíc mě bolí pomyšlení,
že milovala, což já nikdy
Autor Jan D., 15.12.2005
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*Asi tak jako já , ptáš se na špatném místě*

15.12.2005 19:12:00 | Báček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí