Déšť

Déšť

Anotace: konec jedné lásky

Venku je tma,
padá déšť.
V hlavě mi zní ty slova,
proč mě nemiluješ??!!
Slzy mi stékají po tvářích,
na nebi hvězdička jediná nezáří.
Kapka po kapce stéká,
moje slzy jsou jak řeka.
Až přestane pršet snad mi bude líp,
ale nikdy nezapomenu na tvůj nesplněný slib.....
Autor Lana55, 23.03.2010
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: honnnzik, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sliby by se měli plnit...

23.03.2010 20:16:00 | Javavia

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí