(točí se mi hlava..)

(točí se mi hlava..)

Anotace: Pro krásnou holku, pro anděla na světě, mou múzu... No prostě pro Mimózu..

Zas a znova,
nemůžu si pomoct,
zase je to ona-

Rozkvétá, šestnáct let..
Družná a veselá
krásný to květ!
Jí v očích život plá,
ztratí se v nich celý svět..

Popsat její krásu,
nedokážeš s básníkem,
je totiž ďáblem,
-přinášejcím spásu...
Autor Peaceter, 23.03.2010
Přečteno 284x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, dream in emptiness, Javavia, Trystan ap Tallwch
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí