Pohádka

Pohádka

Anotace: Život jako pohádka.

Sbírka: Ztracená v umění

Pohádkovým světem
žene se bouře dálek.
Ve ztracení a obavách bloudí
ten, co zemi vládne.

Moudrý je ten, kdo pohádkou žije
a kouzlo její zná.
Vždyť v každé dětské tvářičce
každý svou pohádku má.

Ve snové říši pohádek
žije a ztrácí se
hodná čarodějka.
Kouzlí a čaruje nejvíce,
když je šťastná.

Zaskočená láskou
v pohádce nachází své místo.
Zachrání svou zem,
která je srdci jejímu blízko.

A život,
co má pohádkový děj
do Pohádky naději vhání.
Neboť sen je přání,
které vychází z tvého srdce.
Autor Philosophic Theory, 23.03.2010
Přečteno 438x
Tipy 12
Poslední tipující: Boudicca, Juan Francesco de Faro, Neldor, hašlerka, enigman, CULIKATÁ, ilona, Cassée Moteur
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je nádherná a pohádky také:-)

23.03.2010 20:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí