Po vločce sněhu

Po vločce sněhu

Anotace: Tam do dálky za Tebou, letí slova moje, tam do dálky za tebou, přeju si být Tvoje.

Tak jednu malou, pohádkovou, vánoční,
po vločce sněhu bych Ti poslat chtěla,
tak jednu malou, pohádkovou, vánoční
a pak se zas v Tobě schovat celá.

Tam do dálky, kde se teď skrýváš,
tam do dálky, kde teď musíš být,
tam do dálky, kde hezký sny snad míváš,
tam do dálky, kde zbývá jenom snít.

Básnička letí za Tebou i s polibky a něhou
a bere sebou sny a představy,
snad slova její ohřejou a samotu z nás smejou
a smutek v srdci zastaví.

Tak se tam hezky měj a vzpomínku mi daruj,
tak se tam hezky měj a užij si ten čas,
tak se tam hezky měj a potají si čaruj,
tak se tam hezky měj, ať už jsi zpátky zas.
Autor grázlík, 15.12.2005
Přečteno 571x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí