Můj Malý princ

Můj Malý princ

Anotace: Jen a jen můj.. :-* miluju tě!!

Jsi trošku jako Malý princ z knížky od Exupéryho...

Taky tak roztomile zvědavý,
tak sladce dětský
a někdy až naivní.
A s každým novým poznáním,
s každým novým ránem,
ti září očka víc a víc..
tak jako hvězdičky, které mi ukazují kam jít
a svítí na cestu
/abych se nebála/

A já jako "Malá princezna",
která s tebou objevuje svět.
A vše nové.
/To krásné/

A když se spolu rozesmějeme tím krásně zvonivým smíchem..
tak bezstarostně,
tak lehce,
beze studu.
Kdo by nám nezáviděl?

A že jsme blázni?
Snad jen zamilovaní
/a šťastní/
Protože jen spolu tohle všechno dokážem!
Létat - a bez křádel?
Na křídlech lásky přece.
Dosáhnout na Slunce.
Protože..stačí jen natáhnout ruku
a pohladit tu krásnou hebkou tvář.
Tak zářivou
a hřejivou..
Protože TY jsi moje Slunce..
TY JSI CELÝ MŮJ SVĚT..!!

<3
Autor Světluška =), 23.03.2010
Přečteno 448x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka, ilona
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach,Malý princ je moje velká půvabná srdcovka z dětství:)Navíc nyní tak trochu začínám milovat knížku o Alchymistovi od Paola Coehliho:)))Taky moc líbezná pohádka.Ilona

23.03.2010 21:26:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí