Někdy si říkám

Někdy si říkám

Anotace: Štěstíčko moje, chci být jen Tvoje, láska i naděje, teplo co ohřeje, něha co pohladí, srdce co poradí, štěstíčko moje milovaný.

Někdy si říkám, co je to ta láska,
když jeden druhého miluje,
někdy si říkám, co je to ta láska,
když srdce druhé stávkuje.

Někdy si říkám, co je to ta něha,
když se mě lehce dotýkáš,
někdy si říkám, co je to ta něha,
když celý den mě nevnímáš.

Někdy si říkám, co, že je to štěstí,
když zdravá sem, mám přátele, práci,
někdy si říkám, co, že je to štěstí,
když někteří jsou falešní zrádci.

Někdy si říkám, proč musím mít smůlu,
proč mám Tě ráda a nemůžu Tě mít,
někdy si říkám, proč musím mít smůlu,
či vlastně štěstí, že můžu vedle Tebe být.

Někdy si říkám a potají se ptám,
zda sny moje se splní až se zas ráno vzbudím sama
někdy si říkám a potají se ptám,
zda sny moje se splní a přestanu žít vzpomínkama.
Autor grázlík, 15.12.2005
Přečteno 332x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Krásná básnička a přesně vím, co cítíš. Láska je moc krásná ale někdy i hodně smutná, a právě proto je pak asi mnohem silnější...... dokud vše máš, tak si toho tak nevážíš.

16.12.2005 10:09:00 | ona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí