Touha a vášeň

Touha a vášeň

Anotace: Láska která mě opustila, ale přesto na ni myslím v dobrém a mám otevřenou náruč novým věcem

Sbírka: Nová dějství

Stíny obklopovali mysl mou
Když jsem věděl, že nemohu být s tou
Kterou miluji

Ale láska ke mě našla si cestu
Přestože neujdu svému trestu
Miluji, to slibuji

Štěstí kdysi mi uniklo a bylo pryč
Zdáli se smálo a zvolalo: ,,Jen si křič!"
Teď se raduji

I když strach, z toho co přijde, mám
Vím, že nevím, a že neznám
Osude, vrať ji

Vítám vše dobré a krásné co přijde
Tak jako slunce, které na obzor vyjde
Stále miluji

Touhu a vášeň
Autor nývlt, 24.03.2010
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: ilona, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí