Vyznání IX

Vyznání IX

Anotace: škoda, že si to múza nikdy nepřečte...možná je to tedy štěstí...

Miluji tvůj stín, když v noci
pomalu kráčíš pod měsíční září,
skrz světla pouličních lamp,
co tvoji tvář do stínu zahalují.

Miluji tvé pohledy ke hvězdám
jak hledáš tajná souhvězdí,
a dobře je ti známo,
že souhvězdí srdce teprve ti tvořím.

Miluji procházení v dešti tvých slz,
s očima dokořán a náručí pro tebe,
kdy v lesích postelových peřin,
tvému tělu ve snech se oddávám.

Miluji pohled na blankytnou oblohu,
při slunci pravého zenitu,
kdy mraky pouze k západu uhání,
a do trávy polehoučku tě pokládám.

Miluji a snad proto zde jsem…
Autor Láďa, 24.03.2010
Přečteno 430x
Tipy 6
Poslední tipující: Lucucu, ziriant, Květka Š., CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kéž by to i múzy cítily takhle...

24.03.2010 19:26:00 | ziriant

Moc krásné vyznání.Líbí.

24.03.2010 17:23:00 | CULIKATÁ

Škoda, že si to nepřečte, je to hezké!

24.03.2010 16:51:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí