Strážce harmonických myšlenek

Strážce harmonických myšlenek

Anotace: Má duše černou kápi si obléká

Teče voda
proti proudu myšlenek mých
až mrazí mě mezi lopatkami
V žaludku mi skřet
na harfu brnká
a směje se mi
" Najivko, hloupá " křičí na mě
mezi kapkami mých slz
Tančí a má radost
škodolibou
Má duše
černou kápi si obléká
A společně se skřetem
mé srdce nožem probodá
a tančí mezi kapkami
slz mých
Pavučinu nadějí
zpřetrhal
zlý skřet
Strážce mých harmonických MYŠLENEK
Autor Ema, 15.12.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí