Zase...?

Zase...?

Anotace: ...?

Když můj pohled setkal se s tvým,
od té doby jednu věc vím,
vím, co slovo láska znamená,
má duše je tím jak zmámená.
Když mám tu možnost dívat se na Tebe chvíli,
cítím, jak láska k Tobě ve mě sílí,
a pak zase přišel další krach,
mé srdce mění se na popel a prach.
Vím, že jen pláču a brečím,
před otcem z rozhodující komise klečím
a ptám se ho, má-li takovýhle život cenu,
když si nikdy nenajdu žádnou ženu.
Žij si svůj život, říká ten moudrý muž
a bere mi z ruky trápení ukončující nůž
jestli to chceš takhle, tak si dál bul
a chovej se pořád jak starej vůl.
Tak jsem odešel a bloudil dál světem,
záviděl přitom šťastným malým dětem,
že si jen hrajou a neznají takovéhle věci,
samé zklamání, já je taky už zažít nechci.
V uších mi zněla jeho moudrá slova,
já řek´ jsem si, že nezažiju to znova,
vykročil jsem znova pravou nohou
a doufám, že lásku zažít všichni mohou!
Autor ARAKAIN, 24.03.2010
Přečteno 426x
Tipy 4
Poslední tipující: Básničkáříček, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vystihující!St

11.04.2010 17:16:00 | Básničkáříček

Každý život má cenu!I když je občas hořký,stejně stojí zato žít.Hezká.

24.03.2010 17:56:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí