Vzdech lampy pouliční

Vzdech lampy pouliční

Anotace: mezi ostatními.

Sbírka: Srdeční záležitost.

Jak pouliční lampa stojím
a tmy, tmy se vážně bojím
své žluté světlo večer rozžínám
a volám, samotu svou proklínám.
A s ránem novým
kdo přijde?Neodpovím.

Jen dál, dál sama světlo posílám
do srdcí zarmoucených smutkem.
Až přijde, sen se stane skutkem
on jediný tak silný proud
a zbaví mě, zbaví těch samotářských pout.

Pak budem světlem jeden pro druhého.
Navždy.
Autor Paulín, 24.03.2010
Přečteno 354x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Mbonita, Zasr. romantik, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, navždy. Dokud nám nevypnou proud. :o))
ST!

28.03.2010 22:28:00 | Zasr. romantik

Jé-ta je krásně snová.Líbí.

24.03.2010 22:35:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí