Panenka z porcelánu

Panenka z porcelánu

Anotace: Stará inspirace, nový impulz

Světlo svíce zhlíží marně,
na místo prázdné,které tajně
střežíš přes den jako jedna z nich,
pevnost z hradeb starých knih.

Však probudíš se,zanech snění,
odchod slunce všechno změní,
jak z nebe nechala ses snést,
za přání padajících hvězd.

Jak milenci se k sobě vinou,
dva páry noh pod peřinou,
na moři z bílého peří,
své tajemství si střeží.

Tanec dravců uprostřed noci,
Světlo ze tmy ve své moci,
Chtít udržet kouzlo okamžiku
Marná touha,zmizí v mžiku.

Měsíc zvláštně zazáří,
když ti náhle po tváři,
tečou slzy z porcelánu,
očí v barvách tulipánů.

Noc co noc, panenko, vracíš se mi,
ze sna o nesplněném objetí,
den však příjde,ztrácíš se mi,
proměníš se,toť tvé prokletí.
Autor Athalas, 24.03.2010
Přečteno 418x
Tipy 11
Poslední tipující: Házté, hašlerka, Mbonita, hypertenze, CULIKATÁ, Houda, jaroslava anna
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super ST

21.07.2010 09:56:00 | Spajdy

líbí..ST!

25.03.2010 19:23:00 | hašlerka

Moc pěkná.Líbí.

25.03.2010 05:45:00 | CULIKATÁ

hezká..ST

25.03.2010 05:34:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí