Jinou svlíkej

Jinou svlíkej

Anotace: ...tak plakej, nadávej a křič...

Mohls být nesmrtelný,
stačilo být lásce věrný...
Stačilo odmítnout druhou ženu,
nenavštívit její směnu...

V postraní uličce nevyhrnout šaty
a neseslat na sebe věrnosti katy...
Nepolíbit cizí ústa!
Rána v srdci nezarůstá...

Sám na sebe si uplet bič...
Tak plakej, nadávej a křič!
Proš za odpuštění a vzlykej!
Nebo víš co? Už si jinou svlíkej...
Autor Izza, 25.03.2010
Přečteno 312x
Tipy 6
Poslední tipující: CULIKATÁ, Houda, Giginka, jaroslava anna, lexus
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak nějak se to dělá.T

25.03.2010 01:41:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí