Budeme vůbec ještě někdy spolu?

Budeme vůbec ještě někdy spolu?

Anotace: O mém stesku,o tom jak už to chvíli vypadá nadějně a pak se to zase zkazí...no vše je v básni

Mísí se ve mě radost i žal,
s napětím čekám co bude dál,
co stane se nebo nestane,
zda zlá doba zas' nastane,
a dobré časy pominou,
snad andělé mi prominou...
tu neschopnost...tu smůlu mou,
mé dny jsou tak vrtkavé,proč prožívám je jen?
tolik radosti i smutku za jeden den...
chvíli úsměv a chvíli slzy,
tak budem teda spolu brzy?
přijedeš už a budem spolu?
bez tebe nejsem a padám dolů,
Tys má opora,můj ochránce,
mého smutného srdce zachránce,
s Tebou je mi krásně,nechci bez Tě být,
a jestliže se nevrátíš...tak nemám důvod žít!
Autor Fontinalis, 15.12.2005
Přečteno 542x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

moc hezký...opravdu moc

03.10.2006 11:23:00 | black_and_red

Štěstí a lásku, radost a něhu
ať Tobě přinese vánoční sen.
Mé přání najdeš na vločce sněhu
zachyť ji do dlaní na Štědrý den.

...Tobě ze srdce
Vlkodlak ;-))

22.12.2005 12:09:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč

Vždycky důvod je žít dál....každá trampota má svou mez ... tak hodně štěstíčka!!!

16.12.2005 08:36:00 | Dalimila

Děkujuuuuuuuu :o)

15.12.2005 21:39:00 | Fontinalis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí