Pojď se mnou být

Pojď se mnou být

Anotace: ...a on šel :)

Tak zvedni ten telefon,
prosím, vždyť víš, že to jsem jen já.
Občas je to jiné, než se zdá.
Otevři dveře, vždyť víš, stojím tam.
A v hlavě mám
plán.
Jsem sama.
Jsi sám.
Pojď sem,
prosím já tu jsem.
Pro tebe…

Tak zvedni ten telefon,
vždyť víš, neudělá to tvůj stín.
Snad řekne ti můj rým,
kráčej spolu se stínem mým.
Já tomu rozumím,
ale vím…
Jen tak věci nezměním.
Otevři dveře, za kterými stojím,
první krok udělat – toho se bojím.
Pojď sem,
vždyť já už dávno pro tebe tu jsem…
Autor Prinzeschen, 25.03.2010
Přečteno 299x
Tipy 2
Poslední tipující: Houda
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jedna z těch,které tvůj styl vyloženě sluší....ST..:-)))..moc hezká

25.03.2010 23:18:00 | Houda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí