Dívka

Dívka

Anotace: Dívka z parketu

Naše písen tiše zní
já na parketě jen s ní
jen ona dobře ví
jak to myslím s ní.

Má ruka pomalu sjíždí
a dotýká se hýždí
její vzdechy vstřebávám
a pomalu se jí oddávám.

Mé rty tisknu na její
jazyk jí voní šalvějí
po chvilce mi povídá
jdeme ke mě no vida.

Noc je ještě dlouhá
a v nás ta touha
milovat se celý večer
tak jak nás pánbuh stvořil
ještě že jsem se toho dožil.
Autor betmen71, 26.03.2010
Přečteno 408x
Tipy 7
Poslední tipující: Lachailla, ilona, harmony, Agniezka, Kett, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velké to štěstí, které já zrovna postrádám...

10.04.2010 10:49:00 | Lachailla

ano,přáno :-)

26.03.2010 20:59:00 | Kett

Je Ti přáno:-)

26.03.2010 20:32:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí