Král a Královna

Král a Královna

Anotace: PRVNÍ Básnička pro Péťu

Jsme jako král a královna co našli své království
Jsme jako ti co našli se,
Jsme jako ti kdo kráčí za sluncem
Jsme jako ti kdo propadli šílenství

Plamen v srdcích byl zažehnut
Tak nenadále
Tak náhle
Tak jako když jde voják na smrt

Jsi andílek
Dárek
I stesk

Jsi má krásná paní
Jsi jako když na jaře ledy tají
Jako když ptáci odlétají
Ta která má oči, které všemu se vymykají.

Pro nás je čas jen neznámý pojem
Pro nás je svět otevřen dokořán
Vydejme se spolu na cestu dlouhou
Tak jak si básník vždy přál


Miluji tě !!!!
Autor Nwanov., 26.03.2010
Přečteno 322x
Tipy 1
Poslední tipující: Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí