Hořkost

Hořkost

Anotace: o nevěře a hořkosti v srdci..

HOŘKOST

Lhal jsi mi do očí proradný ničemo,
zradil jsi všechnu mou důvěru,
všechno to krásné je tvou vinou zničeno,
spáchal jsi vůči mě nevěru

Jsi jenom mizera, proradný lhář,
teď jsem však poznala Tvou pravou tvář,
dávals mi dárky, však teď vím proč,
chtěl sis mě koupit, tak do vody skoč

Smyj ze sebe vinu, pokud ji cítíš,
já nechci Tě vidět,
do srdce bodls mě, to dobře víš,
tak přestaň na mě tak civět

Sbal si své věci a vypadni za tou svou,
Tvá omluva je ubohá,
byla jsem pro Tebe jen hrou,
však teď budu teprve strohá
Autor Andrea de Taverne, 16.12.2005
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí