ukolébavka

ukolébavka

Anotace: ...hou, spinkej...

hou,hou chci zpívat ti
hou, už spi má malá milá
už nemysli
jen sni o nás dvou
peříčka peřin heboučká,
tvé tělo hladí celou noc
kéž by mé prsty
jimi byly...
chtěl bych tě kolébat noc co noc
hou....spinkej
za tvá víčka vložím
ukradené hvězdy z nebe
a věř že nevyhasnou,
když budu blízko tebe...
hou tak spinkej vílo má
tvůj úsměv mé štěstí ukrývá
hou...už usínáš
:-)
Autor Andee, 26.03.2010
Přečteno 376x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Agniezka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jeee-ta je dobrá-sladká:-)

27.03.2010 06:28:00 | CULIKATÁ

krásný :)

26.03.2010 22:59:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí