Každý okamžik

Každý okamžik

Anotace: Každé slovo ve větě každý okamžik, lásko, Miluji Tě!

Zklamal jsem Tě, nebo nechal ve štychu?
Měl bych se cítit vinen?
Za své srdce a lásku,
za mé štěstí,
které visí na provázku,
za to jaký někdy jsem,
dovnitř a zase ven…

Dotkla ses mé duše,
mého srdce,
změnila jsi můj život,
i cíle.

Každé slovo ve větě
každý okamžik,
lásko,
Miluji Tě!

Líbám Tvé rty a tisknu tvou dlaň,
sdílím Tvé sny,
znám Tvou vůni,
jsi pro mě jedinečná,
Ty!

Každé slovo ve větě
každý okamžik,
lásko,
Miluji Tě!

Viděl jsem Tvůj pláč.
Viděl jsem Tvůj smích,
Tvé oči,
ve kterých se ztrácím.

Dala si mi křídla,
i sen,
ještě teď držím Tvou ruku,
v mé mysli.

Každé slovo ve větě
každý okamžik,
lásko,
Miluji Tě!

Chtěl bych trávit život s Tebou,
dívat se na další Tvůj úsměv,
sny i pláč,
zhasnout světlo,
…vypínač…

Ještě teď líbám Tvé rty,
v mé mysli…

Každé slovo ve větě
každý okamžik,
lásko,
Miluji Tě!

Tvou tvář budu celou noc v mé mysli mít,
Lásko, Miluji Tě.
Nemůžu bez Tebe žít…
Autor Martin Flídr, 27.03.2010
Přečteno 517x
Tipy 4
Poslední tipující: Zorenka Ježková, Patrik Mališ, susana načeva, Pythonissa__
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tip. ;-)

27.03.2010 16:07:00 | Pythonissa__

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí