Poslední tanec

Poslední tanec

Anotace: jak jinak...opět smutná

Poslední kroky a poslední pousmání,
jen pár metrů do konce...
Poslední nádech a myšlenka na něj,
to on jí tam nutí, to on jí popohání...

Jen pár metrů a půjde za ním,
nikdy se spolu neodloučí...
Ona to cítila a já to vím,
že tahle bolest to neukončí...

Ta bolest, která trhá srdce na kusy,
prázdnota, strach a panika...
Všechno to snažení a marné pokusy,
pláč, oči a duše, která nic neříká...

Ten poslední tanec, v srdci, který tančí naposledy spolu...
Poslední otočka a vzpomínka na lásku...kvůli které řítí se teď dolů...
Autor Danik, 27.03.2010
Přečteno 359x
Tipy 16
Poslední tipující: susana načeva, Muscl, hašlerka, Javavia, labuť, Psavec, CULIKATÁ, PPetrushka, Zasněný básník, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná básnička

28.03.2010 10:02:00 | Javavia

Moc se mi líbila.Opravdu moc,ale konec opravdu špatný.ST.

27.03.2010 20:08:00 | PPetrushka

Děkuji x)

27.03.2010 19:11:00 | Danik

Danuško, ten tanec by neměl být poslední....teprve první a pak další a další :)
Krásný obraty, prostě jedinečná ... ST :)

27.03.2010 19:09:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí