Chci se dotknout

Chci se dotknout

Anotace: Pro milovaného...

Chci se tě dotknout na tváři,
snad zase zazáří
tvůj úsměv a prozáří.
Mou osamělou temnotu.
Jsi kus nebeského klenotu.
Jsi má nejjasnější hvězda.
I když se to nezdá.
Jsi nejkrásnější melodie,
kapka krve, díky které žije
mé srdce plné nostalgie.
I když už půlnoc bije.
Jsi víc než jen vteřina,
já bez tebe jen mršina.
Pohozená v džungli obrovského světa,
už nedá se nic dělat, je se mnou navždy veta.
A přitom stačila jen věta…
Jsi prsty, které hrají na klavír jemně.
Jsi naděje, která žije ve mně.

Chci se tě dotknout na tváři,
ať tvé oči zas zazáří
jako maják na moři
a život můj se rozhoří.
Jako loď, co utíká před bouří,
když moře své vlny rozbouří.
Běžím k tobě
v dnešní době
smrti a strachu
strasti a prachu.
Jsi můj přístav naděje,
slavíček co zapěje
tu nejkrásnější píseň.
Už vytrácí se tíseň.
Jsi hrdina bez zbroje,
vyhrál jsi mě bez boje.
A já ti tedy slibuji,
že do přístavu připluji.
Autor Prinzeschen, 28.03.2010
Přečteno 557x
Tipy 6
Poslední tipující: střelkyně1, Houda, Radek.oslov.Šafárik, Javavia, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí