Stůl absolutní důvěry

Stůl absolutní důvěry

Anotace: Řekni, kdy se ti to bude hodit, dáme kafe...

Ležíš si na gauči
A náhle tě popadá škytavka
Menší záchvat
Ale ne takový
Jaký právě prožívám já
O němž právě netušíš
Snad
Že pokládá symbol
Na Stůl absolutní důvěry
U něhož posedávám již dlouho

Sám

A zvu tě na kafe
Ke Stolu absolutní důvěry
Obloukem obcházející pověry
A nevěry hledají si místo jinde

Samy

Jsme tady sami
Můžeš se se vším svěřit
Svěřím se do rukou tvých
Neboj se
Nic zlého není ve dveřích

Ani nebude

Ani nebudeme plýtvat slovy
Užívej si tiché melodie
Stačí hmat a sluch
Ať víme co v nás je

A co bude

Co bude nikdo neví
Důležité je, co se děje právě teď
Důležitá jsi pro mě ty
A já si takhle důležitých věcí vážím

Dej mi najíst
Když zmírám hlady
A pak se zase chopíš vlády
Abysme do sebe vtáhli
Jen to nejlepší

Chtěl bych být
Tvým ručníkem
Ve tvý koupelně
Do něhož bys zahalila svoje tělo
Sušila vlasy
Stírala vodu z nohou
A vše se bude týkat nás obou

Přisedni si tedy ke Stolu absolutní důvěry
Vždyť mi můžeš důvěřovat...
Autor Bourdon d'Charpiott, 28.03.2010
Přečteno 320x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí