nová láska

nová láska

Anotace: ...

Dřív než si začal můj příběh psát,
dřív než si zjistil zda máš mě rád.
Byl tu už příběh dávno dopsaný,
byl tu už a v mnohém poškozený.

Zůstaly jen zmuchlané stránky,
jenž poskytly ti potřebné řádky,
a aniž bys spatřit mohl co bylo,
srdce mé směle se obrátilo.

A jakoby úleva v zapomnění,
dala novou naději v rozednění.
a pak přišel den, noc a zase den,
a bez varování svět zahalil se v sen.

A vše bylo tak sladce zahaleno tmou,
prorostlé pevně uzavřenou vírou.
Smích střídal jen vzrušení,
kde se vzalo to náhle ponížení?

Kde se vzalo, kde se vzlalo...
Hledám v těch stránkách cos napsal špatně,
vzpomínám, vzpomínam si jen matně.
Řádky tak krásně popsané,
byli už vlastně potrhané.
Autor Tiki, 28.03.2010
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Patrik Mališ, ta.cupka, fuu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné, ale bude líp. Ta pravá láska přijde.

28.03.2010 23:41:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí