Vzpomínáš?

Vzpomínáš?

Anotace: Vzpomínky jsou pěkný mrchy...

Vzpomínáš na naše první setkání?
Já byla ještě malá holka, neměla rozum,
netušila, že třeba stane se ze mě jen tvá paní.

Vzpomínáš na naše první políbení?
Projela mnou vlna touhy,
já našla v lásce zalíbení.

Vzpomínáš na čas strávený se mnou?
Byla tak krásné sledovat, jak jsi šťastný…
Teď však jdu sama ulicí temnou,
co jsou mi tyhle vzpomínky platný,
když v srdci máš dávno jinou…
Autor Adelka, 05.11.2004
Přečteno 642x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí