ANO?!NE?!

ANO?!NE?!

Anotace: ...

Příval tvých slov
a hráz mého mlčení.
Jak žhavý kov
samoty mučení.
Zeď, kterou stavíš
hlavu mi rozbíjí.
Tvá postel na níž
souboj se odvíjí.
Odcházíš pryč
koho máš ráda?
Z otázek bič
znají má záda.
Jak na Boží soud
čekám, jen pohlédni.
Já snový bloud...
Na tvá slova poslední.
ANO?!NE?!
Autor DodgerKT, 29.03.2010
Přečteno 324x
Tipy 5
Poslední tipující: nejsembásník, labuť, Kett
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bez odpovědi je naděje...

29.03.2010 11:55:00 | nejsembásník

Čekat na odpověď a odpovídat je někdy hodně těžké...

29.03.2010 11:35:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí