Pohřeb

Pohřeb

Anotace: Co dodat - pohřební nálada po rozchodu

Sinalé tváře, pohledy prázdné,
odešlo, co bylo krásné.

Rakev se spouští, srdce bije,
co v nás žilo brzy shnije.
Oči pláčí, duše vzdychá.
Loučíme se hodinami ticha.

Dva pozůstalí s černou páskou,
co netečně se loučí s láskou.
Každý po svém, každý sám,
není to poprvé, já to znám.

Láska zemřela, opustila nás.
plamínek dohořel a tiše zhas.
Každý ve svém pokoji, se svou bolestí,
prázdno, bolest i konec starostí.
Autor darkday, 29.03.2010
Přečteno 307x
Tipy 4
Poslední tipující: Ejí, CULIKATÁ, L. Šebestián Borský
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

excelenti bohouzel moc chapu....az na ten vzdycha ticha...rytmus

29.03.2010 14:16:00 | L. Šebestián Borský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí