Rozum / srdce

Rozum / srdce

Anotace: rozum je špatný rádce v věcech lásky

Srdce mé by stále chtělo milovat,
však rozum dřív dostane se k moci.
Já nechci žádného z citů litovat,
které jsem ti dala při společné noci.

Toužím, však nikomu už nevěřím.
Hned táhne mne to zpátky.
Tak rači couvnu ke dveřím,
uteču pryč zadními vrátky.
Autor darkday, 29.03.2010
Přečteno 361x
Tipy 3
Poslední tipující: blue, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí