Měsíční song

Měsíční song

Anotace: ...K

Trochu to lupne v zámku
když otočíš klíč
možná, že zavrzá klika
a malí pavoučci utečou pryč
starej rám dveří zapraská tichem tmy,

která nebývá až zase tak tichá

Měsíc ti nalije do vlasů třpyt
pomalu po čele
dojde až k víčkům
ten jeho svit
vpluje ti do očí
a nebude pálit

ten stříbrozlatošedej prach
Klidně stůj a neměj strach
až půjde ti to světlo
po krku dolů
po rukách

jako když tě líbám

A TY JSI TAK HORKÁ,
ŽE ANI TY HVĚZDY DNESKA NESTUDÍ
V TOBĚ SNAD HOŘÍ OHEŇ VÁŠNĚ

MĚSÍC JDE K ÚPLŇKU
ANI SE NESTYDÍ
JESTLI SE MĚ DOTKNEŠ - SHOŘÍM... NO VÁŽNĚ

Bylo to náhodou moc milý
vlastně jsem nepočítal,
že takhle pozdě v noci
se tvoje dveře ještě otevřou


Líbám tě tmou
pavoučci štěstí
zalezli zpátky
do rezavýho zámku

líbám tě tmou
ten Měsíc co na tebe svítí
a po tvým těle chodí sem a tam
a kvůli tobě nespí

To jsem já
Autor STIMPRE, 29.03.2010
Přečteno 390x
Tipy 30
Poslední tipující: Larey, Muscl, CULIKATÁ, labuť, Psavec, hašlerka, Lorraine, Agniezka, Házté, Kars, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Krásný zážitek, skvělé!

30.03.2010 09:49:00 | labuť

Skvělé.

29.03.2010 23:08:00 | Psavec

...ST !

29.03.2010 21:17:00 | Házté

já ten požár století fakt risknu moc ráda;-D

29.03.2010 20:54:00 | Žqáry

úžasné, nádherné...doslova se nás čtenářů dotýkáš slovy, krása ST

29.03.2010 20:50:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí